onsdag 25 november 2009

Gädda på tapeten

På lördag är det dax för ett nytt försök på gädda. Söndages planerade tur blev indtälld pga magsjuka så nya tag på lördag. Bobbo har gjort några nya spinnare till migsom ska testas förutom de fina handgjorda betena som ligger och väntar från Birkan och Apell. Hoppas man kan lura någon fet höst/vinter madam på kroken.

fredag 20 november 2009

Tid för datan...





Nu lagomt till ett av TV4:s sämsta program sänds på tv så får man tid att skriva lite. Ok jag gillar musik och har mycket musik hemma då en av mina största hobbys förutom fiske är musik men det finns en gräns! Vilken dynga.
Jag ska inte sticka under stolen med att det är Rock and Roll som gäller för mig och att jag har sett ett par avsnitt av det just nämnda programet.
Varför inte fler allmänbildande program som på spåret mf mf?
I morgon blir det familjen och sen på söndag lite gäddfiske.
Vi ses där ute.

tisdag 17 november 2009

Lorents Marin Cup


Då var besättningen till Lorents Marincup klar.
Det blir Micke Svedlund (Team Svedlund) och Niklas Karlsson (Team Karsson) som blir anställda som gastar på båten. Min kära sambo som också är från Östersunds trakten tyckte att det var bra att jag fick lite vättigt folk i båten... Vi får väl se...
Välkomma ombord boys.

lördag 14 november 2009

Gädda på nytt.

Det gick inget vidare idag heller på gädda. King of Mälaren tillsammans med Birkan och Buster. 3 gäddor totalt och jag stod för 2 av dem.
Nu behövs det nog ett besök av Leif Engström eller dig Martin Fotbollskomentatorn S för att få tillbaka lite självförtroende.
Över och ut.

tisdag 10 november 2009

Bokat och klart.


Nu var boendet bokat och klart till Lorents Marincup vänern Hällekis den 5:e December.
Vi kommer att bo på Torsö torsdag till söndag med en dags tur ner till Hällekis. Jag kommer få en Jamte på besök i båten under den helgen sen troligen även min far. Micke Svedlund (Team Svedlund) från Tandsbyn utanför Östersund kommer ner för att göra debut på vänern. Vi kommer att utgå från Brommösund fredagen den 4:e och 6:e dec. Vi får hoppas att vädergudarna kan låta oss fiska i dagarna 3... Ska även bli kul att träffa TSG mf mf på tävlingen i hällekis.

På lördag är det dax för king of mälaren gäddfiske tävling med utgångshamn Rosersberg. Jag kommer att fiska med en av mina nya sponsorer Birkan från Lidköping och ev en till. Vi hoppas på ett bättre resultat än de senaste gädd drabbningarna då vi mer eller mindre har haft ett katastof dåligt fiske. Jag återkommer med rapport och bilder samt resultat på lördag kväll.

fredag 6 november 2009

Laddar inför söndag.

Efter att ha sett resultatet från dagens tävlande i Kållandsöträffen 2009 så verkar det ha varit trögt och jag njuter av en kall öl i hemmet. Är ju kul att träffa alla man känner men det vore ju kul om någon har bra fiske och inte som idag när man leder på 2 st fiskar. Bra jobbat Galten.
Nu får man sitta hemma och heja och telefon terra TSG och PM Fishing. Kör hårt där ute i mörra.

onsdag 4 november 2009

Nya sponsorbeten.


Nya spons beten från Birkan.
Fina som attans.
I helgen blir gäddfiske i hemlig sjö då hoppas vi på en 10 plus gädda.

tisdag 3 november 2009

Ny Blogg adress.


Team Silverguiderna.se har ny blogg adress.Hoppas och tror på bättre funktioner mm på blogspot.
Väl mött på sjön.
Patrik