fredag 30 april 2010

Simris!

Nu sitter jag snart i bilen ner till Simrishamn. Jag ska plocka upp Lelle och sedan brumma ner under natten för att sedan mönstra på Baronens skuta i mörra. Ska bli riktigt j ä v l a KUL! Jag återkommer med rapporter. Axelsson kommer att sluta upp på söndag och då ska vi mysa ihop han och jag...
Skepp o hoj.

lördag 24 april 2010

Tävling.




King of mälaren avgjordes idag med utgång från Rosersberg och ca50 team kom till start. Segt fiske eller GALET seeeeggggtttt. Jag fick endast en 81 cm gädda och det var det enda som hände för mig, Johan "Birkan" Björk och min far. Hela dagen gick fort och vi hade kul trots att det var så segt. Stort tack till tävlingsledningen, Mina sponsorer för nya beten och Grattis till Team Berras sportfiske med Johan,Ivar och Kurre.
Nu är det mindre än en vecka kvar tills det kommer att fiskas lax i Simris i en vecka. Jag och alla som ska ner är grymt taggade.

tisdag 20 april 2010

Stuga uthyres.

Stuga i vakra Jämtland uthyres. Nära Bra fiskevatten som indalsälven och Långan samt storsjön.Ca 2 mil utanför centrala Östersund.
Villa med stor tomt, WC, Dusch, Tvätt och diskmaskin samt fullt utrustat kök. Sov möjlighet för ca 6 pers.
Ring 070-3368158 Claes.

söndag 18 april 2010

Premiärtur på hemmaplan.


Idag var det dax för en första sväng ut på hemmavattnet då isen släppte helt i torsdags. Trögt och kallt med fantastiskt kul att få komma ut. Jag hade med mig Fredrik som gast och han lyckades få en gädda och jag fick två. Skönt med vår!

måndag 5 april 2010

Lite lek.


Kul med fint väder och snö. Iaf med en skoter. Några underbara dagar i Östersund.

torsdag 1 april 2010

Östersund.


På plats i Östersund med skoteråkning och grillning. Inget fiske utan det är bara att vänta tills isen lossnar.
Trevlig påsk på er alla.