onsdag 23 juni 2010

Två nya för grabbarna.

En 7kg och en 7.5 kg lax i baljan idag. Bra jobbat pöjkarna Axelsson och Jocke "No Shit". Hoppas ni haft det bra. Själv blir det midsommar firande hos Josef och Helene samt bihang av alla dess slag.

Grattis Axelsson och Jocke


17,04 Nytt PB För Axelsson vid understen. Grattis
Det är rätt Rune Ta en stor till!

söndag 20 juni 2010

Dubbelhugg.


Idag var det körning med ett gäng förvätansfulla killar från mälarområdet. Det Var lax vid understen som stod på tapeten. När vi kom ut så var dimman tät men släppte efter en timme. Det verkade som att det kom upp en del fisk idag och den tyngsta vi hörde på vhfn låg mellan 17-19kg.
Vi lyckades ratta på ett dubbelhugg med fin fisk på kroken. Först fick vi in en fisk efter ett par rusningar och väl när den skulle håvas lossnar kroken ur munnen. En fin fisk på ca 8-9kg. Linus stod samtidigt med sin livs fisk på kroken. En lax som drog iväg ca 700 fot i en rusning. Efter ca 20 minuter lossas blyt och fisken ska håvas. Vad händer??? jo en repris av första laxen... SURT! En fisk på ca 14-16kg! J Ä V L A S K I T!!! Ekade ut över vattnet. Från glada miner i ett dubbelhugg som högg exakt samtidigt på ytan till en djup suck.
Det är bara ta nya tag för dom finns ju där.
Bild på grabbarna kommer. Nu säng dax.

lördag 19 juni 2010

På plats för testkörning.

Nu sitter piloten på plats och är luftad och klar för att användas. Blir till att slänga ner båten i grodhavet för att testa så allt lirar under dagen. Blir en sväng upp till understen i morgon över dagen för att testa nya skedarna Axelsson skickat. Tack lilla gubben.

Snart även dax att fira midsommar samt Storsjötrollingen. Dekaler samt kläder till hela teamet är beställda av Kenneth. : ) Tjo ho

tisdag 15 juni 2010

Autopilot.

Nu ska det monteras autopilot så att man kan få det att lira. Tanken var att den skulle ha dykt upp innan singö men den får monteras nu ist.

lördag 12 juni 2010

Några fina dagar på sjön!









Nyss hemkommen från Rävsten där mottagningen är kass men nu kommer rapporten och lite bilder.
Har kommit ut alla 7 dagar som var tänkt att bli 8 st... Det är storm! vi bröt idag och det tog oss ca 1.5 timmar att ta oss in till land. Det kom grymt fort.

Vi har landat 4 st laxar i min båt under veckan och tappat 3 st då självklart lite finare fisk med lin brott mm mm.
Stort tack till alla inblandade(Josef,Axelsson,PM, Bullen,Rakel,Buster, Mats,No shit mf mf) för en grymt trevlig vecka som vanligt på sjön. nya tag till helgen då vi hoppas på fisk och mindre vind än i dag och söndag.