tisdag 24 augusti 2010

Gös pass.


Körde en sväng göstrolling på Frivattnet igår efter jobbet. Det blir mörkt fort nu för tiden... Otroligt nog så var jag i hamn igen vid 21.30 då det vat svart som natten. Jag lyckades iaf få upp 5 st gösar i båten alla runt 50cm så det var inga bjässar. Jag tappade ytterligare 3 st så ett helt ok resultat för 3 timmars trolling.
Det var skönt och tyst ute på vattnet då all semester trafik på sjön är slut. det enda som lät var min stereo och auto piloten. Varmt och spegelblankt Se bild.

fredag 20 augusti 2010

Vaeröy nästa

Nu är det bokat och och klart. Jag och Lelle sticker med flyg och helikopter till Vaeröy den 2a Sep för att fiska några dagar. Ska bli ruskigt kul att få komma upp dit igen och se om man kan få upp lite as till fiskar. Måste ju kunna lirka upp en Hälle och sedan ser man ju fram emot ett sej race... Helt störda hugg.

söndag 15 augusti 2010

Semestern avklarad.





Det har varit ett litet break från fisket och semester med familjen. Vi har besökt Östersund, Simrishamn, Ystad, Trelleborg, Falsterbo, Malmö, Åhus, Karlshamn, Karlskrona och Borgholm Öland.
Jag bifogar lite bilder på denna underbara semester.
Lite fiske har det ju blivit med en trolling tur i Dalarna hos Apel. Super trevligt alla inblandade.Grym mat och roligt.

tisdag 3 augusti 2010

Ha Ha. Nu har det brunnit!

2010-08-03 17:50:25
MAX TVÅ SPÖN FÖR TROLLARE I ÖSTERSJÖN SAMT I VÄNERN o VÄTTERN
Utredning om en ny fiskelag är vad regeringens utredare Mats Denninger nyligen överlämnade till jordbruksministern Eskil Erlandsson. Där föreslås bl.a.
”För att ytterligare minska konflikterna inom handredskapsfisket föreslås att antalet handredskap (spön) vid södra ostkusten(Simrishamn o Karlshamn) och i de stora sjöarna (Vänern o Vättern) begränsas till två spön. Fiskevårdslagen föreslås börja gälla 1 Januari 2012”.
Sportfishing News Björn Blomqvist

Saxat från http://www.outdoor.se/sportfishnews/

Helt Sjukt. Vad tror dom att vi öser upp fisk? Den där killen ska jag nog ta och rösta på i kommande Val...