söndag 17 oktober 2010

Ingen borre för vår del.



I helgen var jag ute hos Josef för att testa lite Borre fiske i havet. Inget någon av oss är något proffs på men tyckte att det skulle bli kul. I lördags hade vi ett gäng följare men inte ett enda borre hugg under denna svinkalla dag med nordan vind. Söndagen samma sak inte en borre utan bara följare. Men det har vart en fin helg med bra sällskap och vackert väder.
Jag fick ju iaf 4 st gäddor med en topp på ca 6 kg och josse 1 gädda så den matchen vann man ju hihi...

måndag 4 oktober 2010

Värtan cup.


Trögt som vanligt på värtan men i år tror jag det slogs rekord i tröghet... 42 team som fick godkänd fisk och vi talar om vikt under 10 kg för att sno åt sig en andra plats i detta världens kanske största gäddfisketävling. Nästan 200 team till start i ett annars mycket fint väder då till o med solen tittade fram ibland så förhållandena var betydligt bättre än på flera år i värtancups historia.
Jätte bra jobb av Micke B sportfiskeboden som får denna tävling att leva vidare trots att gäddorna uteblir... Utan han och alla kontrollant båtar med besättning hade tävlingen varit borta för flera år sedan.
Grattis iaf alla som fick fisk samt pristagarna och vinnare.
Se www.sportfiskeboden.com för hela resultat listan.
Och se film på www.fiskenyheter.se där min far har blivit reporter för tillfället och lyckades även med att få upp historiens minsta godkända gädda på 75 cm och 2 kg... Grattis