söndag 17 april 2011

Ny propp.

Vart till att svänga ner till stäket idag med Bullen för att testa båten med nya proppen. Tyvärr gick båten sämre med 21 tums laser 2 så det e bara att ge sig in till propellertrim och försöka testa med en 19 tums propp.
Just nu e man lite dyster och tänker på de stackarna i Simris som drunknade iom att de var ute och trollade och Jag vill passa på att skänka en tanke till de anhöriga! Må de sova i ro.

Olycka i Simrishamn.

2 kroppar har hittats i havet och troligen en till saknas enligt nyheterna. En trollingbåt skall skanas och en segelbåt hade larmat när de hittat en kropp flytande i vattnet.

onsdag 13 april 2011

Nya tester väntar.


Nu har jag doppat och testkört skutan och den gick som en raket. Ny propp e beställd då den som sitter på ger ett satans acc menvarvar för mycket. Ska nu testa en 21 tums Laser 2 och se vad den kan göra för min motor. Har ev en 18 tums Enertia propp att sälja...Passar verado bla. Gått 5 h nyskick dvs. Ska testa lasern först men är någon intresserad så hör av er. patriktommy_b@hotmail.com eller 070-4711101.

Glädjande nog fungerade all elektronik och allt som är monterat klockrent. Nu drar vi igång fisket!

torsdag 7 april 2011

Stripad båt.


Tack Kenneth för allt. Du e super du! Klistermärken till båt och massa kläder bla en jacka med Jamt trollarnas logga på ena ärmen.
Nu blåser det ju storm och det borde äta bra på isen som ligger tjock på mälaren. Hoppas på blötläggning snart.

måndag 4 april 2011

Far e säker.

Nu har far min säkrat sig själv genom att köpa en Ursuit Seahorse. Han fick tag på en ny på auktion för en spottstyvel så det var bara gratta han för det. Kanon då han har gått och pratat om att köpa en under en längre tid.
Redo för havet!

lördag 2 april 2011

Båten e klar.

Nu är jag färdig med nya båten och redo för jungfrufärd. Elriggar, dubbla battrier med skilljerelä, 7 Tums ekolod, 8,4tums plotter, AIS,Vhf,Auto pilot,spöhållare, Sprötsystem, fenderhållare... listan är lång och det har tagit några timmar. Tack till min familj som står ut...

Bra blir det iaf hoppas jag. Nu e det Bornholm trolling masters som väntar ihop med Pappa Tommy och min vän Josef i teamet. Ska bli skit kul och jag kunde inte ha med mig en bättre besättning till Bornholm. Vi kommer att bo på Verona hos Per under tävlingsveckan.

Kan bli en riktigt bra laxsesse detta.