fredag 15 juli 2011

Norge.

Nu sitter jag och har knytit klart och packat jigg till alla 4 a båtar. Ska bli riktigt kul att få återvända till Vaeröy för fantastisk natur och grymt fiske. Vi kommer ha Johan Abelsson som guide i de 3 hyrbåtarna medans jag ska ratta eget folk. Mycket strul med betalningar mm från alla som ska med men det börjar lösa sig. Kul med folk med i gruppen i alla åldrar och besök av Jamtarna Micke och Thomas E i teanm Slowmotion Östersund.
Den 6:e går det 2 st storbilar från sthlm mot Bodö fullpackade med förväntansfulla killar och även en dam.
Kolla Wildwaters norge blogg om ni vill se villka monsterfiskar som kommer upp dagligen.

Mvh Patrik

tisdag 12 juli 2011

60års present.

En fin gös för Per och Pappa. Per hade köpt denna tur i 60 års present åt sin far. Han hade aldrig fått en gös så det var tur att vi kunde öka på hans artlista. Vi tappade även en gös till i blåsvädret. Det var lugnt i 1 h innan det började blåsa på nytt och det var svårt att reglera hastigheten. Men gös fick vi.
Vill du komma ut på lite skön sommar trolling efter gös så tveka inte att ringa. Special sommar priser gäller hela augusti ut.
Välkommen

Patrik

fredag 8 juli 2011

Vi har bra flyt. Nu har vi haft det lugnt en stund på eftermiddagen men humöret e på topp ombord på pm s båt

Praktik ombord på team pm gäller för min och urbans del. Storsjön trollingen e en trevlig tävling som dessutom är sm i år. Micke och ubbe fick 3 st igår och ligger 2a efter första dagen. Idag har vi 2 st godkända fiskar än så länge.

tisdag 5 juli 2011

En smakupplevelse ala trollarn... det är mysigt med semester.

söndag 3 juli 2011

Kenneth är mat kung. Vi är i kläppe med pm Patrik, sanna,Adolf. Rille mf. Skönt med semester:-)