söndag 27 september 2015

Abborre idag.

Abborre var dagens art på guidning av stammisarna Roger och Christer.
Resultatet slutade på 385 st landade. Högg hela dagen.
Passa på att boka detta roliga fiske nu när det är som bäst.
Ring eller maila för offert och bokning.

torsdag 17 september 2015

Abborre

Abborre på tapeten denna gång. Körde skärgårdens norra delar för att testa på om abborren samlat ihop sig. Vi nötte på fram till kl 14 med endast 6 borrar och 4 gäddor men vi fick sedan tips av guidekompisen Christian Jansson om att de stog på grundare vatten och de hade fått bra. Så efter lunch körde vi grundare vatten och lyckade skrapa ihop drygt 50 borrar och 3 gäddor samt en gös.
Trevlig dag i solen iaf.
Välkomna ombord under hösten för lite fiske.

måndag 14 september 2015

Mälarguidning.

Gårdagens guidning på blandfiske Gädda,Gös och Abborre med Fredrik och kollegor resulterade i gäddor. Kom hård vind mitt på dagen så det var svårt att ligga på öppna vatten och leta borre.
Ett gäng fina gäddor blev det iallafall.
Välkomna tillbaka grabbar.

torsdag 10 september 2015

Utrustning av nya båten.

Båten börjar ta form med elekronik från Garmin. 7410 XSV med värsta 51 givaren. AIS VHF 300. Garmin autopilot. Radar är nästa steg då jag byggt ett fäste för detta.
Spöhållare från LMP monterat så nu är hon redo för lite fiske. Skall leta efter en passande targabåge för enkel på och avmontering.

måndag 7 september 2015

Ny båt.

Ny båt inhandlad. Blev en Buster XXL med en Yamaha 150 hk. Ska bli trevligt att testa. Nu börjar jobbet med att utrusta båten med Garminprodukter och LMP grejor mellan guidningarna.
Välkomna ombord!