tisdag 17 november 2009

Lorents Marin Cup


Då var besättningen till Lorents Marincup klar.
Det blir Micke Svedlund (Team Svedlund) och Niklas Karlsson (Team Karsson) som blir anställda som gastar på båten. Min kära sambo som också är från Östersunds trakten tyckte att det var bra att jag fick lite vättigt folk i båten... Vi får väl se...
Välkomma ombord boys.

4 kommentarer:

  1. Vettiga! Vi får väl se ;) Ombord kommer vi iaf och tackar så mycket för gästfriheten! Och hoppas du tar hand om oss tystlåtna Norrlänningar som bara snackar om det är viktigt typ fiske eller dryckjom hahaha!
    Ha de så länge/ Micke

    SvaraRadera
  2. Ja jag lovar att inta Josefs roll som pratkvarn under denna långhelg. Kul med några snygga killar med mig isf Josef som är så ful så han skrämmer fisken till andra sidan sjön... Haha.
    Vi hörs.

    SvaraRadera
  3. Micke är inte så fager som man kan tro i en flytoverall!!;)
    Tackar o bugar för platsen, Ska bli riktigt jävla skoj=) Nu ska man få lära sig fiska lax också!!
    Hade grett ;) // Niklas

    SvaraRadera
  4. Kul att även mina kära vänner Agö, Apel, Buster, Herald och några Reisel kommer ner samma helg och bor på campingen med oss. Kära vänner som jag har kört Simrishamn med 2 år i rad bla. Känns bra nu när det då blir 2 st snygga killar i båten en hel helg på vänern där ingen kan höra er skrika pöjkar... haha. Blir en hel vecka till att knyta löjtackel och rigga allt inför er helg på Torsö.

    SvaraRadera